torsdag 28. mai 2009

Elefant t-skjorte


Elefant t-skjorte til Jasmin.
Har prøvd meg på en ny måte å sy i ribb, syns det ble bra. Brettet ribben dobbelt og sydde den fast med overlocken. Enkelt og greit!
.
Mønster fra Meedom.
Elefantstoff fra Stoff og stil.
Rosa ribb fra Alt on håndarbeide.

10 kommentarer:

  1. Fin tröja!
    Tack för tipset! Jag fick faktiskt till "svängarna" hyfsat bra men resten av kantbandet (speciellt i armhålorna) är lite lite "bubbligt". Eller, hmm, jag kanske är för petig?? Jag funderar att testa med trikå för att se om det blir snyggare.
    tack igen!

    SvarSlett
  2. denne var jo søt!!!fint med den lyse rosa kanten ti det stoffet,ble liksom mye mer feminint!hvordan sydde du på ribben på anorakkene?på denne måten eller.......i kveld skal jeg prøve meg på en anorakk igjen-tvi tvi!og ha en fin kveld!!!

    SvarSlett
  3. Kjempefin ble den.Sånn syr jeg også på ribben.Genialt enkelt.Morsomt med rosa til:)

    SvarSlett
  4. Herlig trøye. Likte den rosa kanten =) Jeg hadde også tenkt å prøve ut den metoden, og nå vet jeg at det funker, Takk =)

    SvarSlett
  5. Jättefin! Smidigt sätt att sy på mudden!

    SvarSlett
  6. Oj vilken söt! Älskar elefanttyget, och det var roligt med en rosa kant till :-)

    SvarSlett
  7. Jättesöt!!! Jag har själv stått och funderat på det där tyget flera gånger och nu när jag ser hur fint du har gjort så blir jag bara ännu mer sugen.... =)

    SvarSlett
  8. Vilken söt tshirt! Halsmudden blev perfekt, och fint med rosa till. Den kombinationen hade jag nog aldrigt tänkt på själv, men det blev ju jättebra! Sött tyg, jag funderar på att köpa nån meter och få det hitskickat...

    SvarSlett
  9. Jättefin! Härlig färgkombo!

    SvarSlett
  10. Flink du er:) Koselig t-skjorte!!
    God helg!

    SvarSlett