søndag 3. oktober 2010

Hytte idyll

 
Oj, oj, oj for en fantastisk helg det har vært!!
Strålende sol, herlige høstfarger, masse venninneprat, god mat, vin og avslapping - helgen kunne ikke vært bedre.

Og nå har jeg skrevet så mye om mine foreldres hytte, at dere denne gang får et skryteinnlegg (med minimalt av sy bilder) - til gjengjeld håper jeg dere liker disse bildene.
 
I morges spiste vi frokost ute i solen, jammen ikke værst siden vi allerede er i oktober! Og det lille syinnslaget? Tja, tehetten har min mor sydd og brødposen har jeg sydd:)
 
Posted by Picasa
Og for å toppe denne allerede perfekte helgen, så har jeg til og med vært så heldig å vinne Hillefants give away! Jippi!!!

Håper dere alle har hatt en like flott helg:)

12 kommentarer:

 1. Det ser ut att vara helt underbart på det där stället! :)

  SvarSlett
 2. Nyyydelig sted og heldig med været! Er selv nord fra og lengter hjem når jeg ser slike bilder og det i tillegg har vært innevær her i helgen ;-)

  SvarSlett
 3. Helt fantastisk nydelige bilder,kunne vært satt rett inn i en reklame for Norge!!

  SvarSlett
 4. Måste ju kännas som att vara "i ett vykort" med såna fina bilder!!:-) Hoppas du förstod! Helt underbart vackra bilder, kan förstå att helgen var trevlig när man ser de underbara bilderna! Grattis till vinsten!

  SvarSlett
 5. Åhhhh så nyyyydelig!!!!!
  Fantastiske bilder, og den stiligaste hytta ever!!! Kjekt å hørra at det blei ei vellykka helg :o) Og vinnerlykke på deg og ser eg, gratulera!! Det e jo såååå gøy :o) Bedre sjanser her inne enn å vinna i lotto liksom ;o)

  Følte meg litt truffen når du gjorde et poeng av at det ikkje sku bli sying i innlegget ditt altså... Håpe du misforsto meg rett. Vil ikkje ha slutt på syinnleggene, men det e så kjekt å sjå andre sider av deg og livet ditt og ser du :o)

  SvarSlett
 6. Åh jenter, ja dette er virkelig et lite paradis på jord. Særlig når sola skinner og selskapet er bra:)

  Namaste, du trenger ikke å føle deg truffet! Får heller ta det som et kompliment at dere har lyst til å se litt av meg og livet mitt, ikke bare mine produkter:)

  SvarSlett
 7. Hei :)
  Så heldige dere er som har et så vakkert sted :)
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 8. Nydelig bilder !! Ingenting kan måle seg med norsk vakker natur, vi er heldige !!
  Og digger elefant buksen.
  Klem

  SvarSlett
 9. Hei, så flott hytte, og så fine bilder! Oser av idyll dette! Følger med på bloggen din - mye inspirasjon og skaperglede her:-)

  SvarSlett